ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ 2020-21

Датум: 28. Avgust 2020 21:56 Категорија: Новости

ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ
 
Драги ученици, поштовани родитељи,
нова школска година почиње у уторак, 1. 9. 2020. године.
Настава за ученике од 1.до 4. разреда реализује се по основном моделу (настава у школи свакодневно, са одељењима у пуном саставу), часови почињу у 8.00 и трају по 30 минута.
Настава за ученике од 5.до 8. разреда реализује се по комбинованом моделу, часови почињу у 8.00 и трају по 30 минута. Сва одељења другог циклуса су подељена на две групе: групa А и групa Б. Списак ученика по групама и распоред група по учионицама доставиће одељењске старешине преко уобичајених канала комуникације.
Ученици од петог до осмог разреда не похађају наставу свакодневно, већ сваког другог дана. Прве наставне недеље ученици од петог до осмог разреда похађаju наставу према следећем распореду: група А – среда и петак, група Б – уторак и четвртак.
Друге наставне недеље ученици од петог до осмог разреда похађаjу наставу према следећeм распореду: група Б – понедељак, среда и петак, група А – уторак и четвртак.
Група ученика која одређеног дана не прати наставу у школи има обавезу да прати ТВ часове на РТС-у.
У школи ученици су у обавези да се придржавају свих мера у циљу заштите здравља и безбедности ученика. 
Све информације око распореда часова, превоза, поделе уџбеника, ученици ће добити од својих учитеља и одељенских старешина.
 
Срећан почетак нове школске године, добро здравље желе Вам
 
директор и колектив наше школе

 
=