ЗАВРШНИ ИСПИТ 2024.ГОДИНЕ

Датум: 17. Jun 2024 19:40 Категорија: Новости

У уторак 18. јуна у 09:00 часова, среду 19. јуна у 09:00 часова и четвртак 20. јуна у 09:00 часова одржава се завршни испит за ученике осмог разреда.
Ученици имају на располагању 120 минута да ураде задатке и немају право да испитну просторију напусте у првих 45 и последњих 15 минута предвиђених за рад.
ченици су дужни да у школу дођу најкасније сат времена пре почетка испита. Са собом треба да понесу ђачку књижицу, образац са идентификационим налепницама (образац 41, уколико се налази код ученика после пробног завршног испита) и прибор за рад.На тест из српског, односно матерњег језика и на тест из изабраног предмета ученици треба да понесу хемијску оловку која пише плавом бојом (не оловку „пиши-бриши“), графитну оловку и гумицу. На тест из математике ученици треба да понесу хемијску оловку која пише плавом бојом (не оловку „пиши-бриши“), графитну оловку, гумицу, лењир, троугао и шестар.Препорука је да пре испита ученици обавезно доручкују и попију воду. На испит је пожељно да понесу флашицу са водом. Резултати тестова биће објављени у складу са Календаром активности. Срећно!

 
=