ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ

Датум: 13. Mart 2023 08:10 Категорија: Новости

И ове године у нашој школи је организовано Општинско такмичење из Технике и технологије .
Данас смо угостили 69 ученика и 18 наставника технике и технологије из 15 краљевачких Основних школа . Такмичење се састоји из два дела : израде теста и практичног рада . На практичном делу имали смо прилике да видимо како те мале , али веште руке ученика праве : држач за мобилни телефон , макету куће , макету брода , повезују струјно коло .
На овом такмичењу нашу школу су представљали ученици петог разреда : Ристовић Угљеша , Јанић Теодора и Јовановић Бојана . Иако су остварили добре резултате , нису успели да се пласирају на даљи ниво такмичења .
На Окружно такмичење , које ће се одржати у ОШ ,, Сутјеска " Рашка , пласирало се 12 најбољих и највештијих ученика и ми им овим путем честитамо и желимо још боље резултате .
Иако се ради о комплексном такмичењу , протекло је без проблема , захваљујући добром тимском раду свих учесника такмичења: ученика, предметних наставника технике и технологије , дежурних наставника и помоћних радника наше школе , координатора такмичења Славице Антушевић и директорке школе Јелене Трнавац .

 
=